В петък ще е предимно слънчево, в следобедните часове с временни

...
В петък ще е предимно слънчево, в следобедните часове с временни
Коментари Харесай

Времето през последните дни на август

В петък ще е най-вече слънчево, в следобедните часове с краткотрайни нараствания на облачността, само че вероятността за превалявания е доста дребна. Ще продължи да духа слаб, в източните региони - до сдържан вятър от изток-североизток. Ще се задържи горещо, с максимални температури сред 30 и 35 градуса.

Атмосферното налягане е и ще се задържи малко по-високо от междинното за август, показва прогноза, представена от DarikNews.

Над Черноморието ще е най-вече слънчево. Ще духа до сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури на въздуха ще са 27-28 градуса. Температурата на морската вода е 27 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините ще бъде най-вече слънчево, след обяд с краткотрайни нараствания на облачността, само че вероятността за превалявания е доста дребна. Ще духа до сдържан североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 22 градуса, на 2000 метра - към 15 градуса.

През почивните дни времето ще се задържи без основна смяна - предимно слънчево, в следобедните часове с краткотрайни нараствания на облачността, без превалявания. Вятърът от изток-североизток ще се резервира, ще е слаб, в Източна България сдържан. Ще остане горещо; температурите напълно едва ще се намалят, само че оптималните отново ще са към и над 30 градуса.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР